Driedaagse fietstocht Duinkerken – Eindhoven voor Stg. Amy and Friends

Hoe vat je de de afgelopen drie dagen in woorden samen? Saamhorigheid, vriendschappen, doorzettingsvermogen, last hebben van je spieren (om nog maar te zwijgen over de aangedane lagere delen🫣). Wat zijn we trots op al die toppers die hebben deelgenomen aan onze driedaagse sponsorfietstocht van Duinkerken (FR) naar Veldhoven/Eindhoven, met overnachtingen in Brugge en Mechelen 🇧🇪. Iedereen reed op een fiets naar eigen keuze; een racefiets, e-bike of op een gewone fiets. Alles mocht. De groep deelnemers bestond uit vrijwilligers, medisch specialisten, wetenschappers, familieleden van patiënten en bestuursleden van Amy and Friends UK en NL.
De foto’s van vele patiënten zijn met de deelnemers meegefietst. 🚴🏻‍♀️❤️
Hoe geweldig was het dat Emma (TTD patiëntje) en haar familie helemaal uit Frankrijk waren overgekomen, om de deelnemers bij de finish een warm onthaal te geven. Het was geweldig!
Wat zijn wij ontzettend DANKBAAR voor iedereen die heeft gedoneerd. Met jullie gift maken jullie samen met ons echt een verschil voor de CS en TTD patiënten en hun families. De eindstand volgt nog.
Dank aan de organisatie (Chapeau events) en aan alle vrijwilligers voor hun inzet.
En voor alle mensen die hebben meegefietst…
YOU DID IT!💪🏻🚴🏻‍♀️ Wij zijn trots op jullie! 🏅