Bedevaart Eersel-Werbeek op zaterdag 29 juni

Op zaterdag 29 juni gaan weer veel Eerselnaren en bewoners van de omliggende gemeenten ter bedevaart naar Werbeek en Retie. Een eeuwenoude traditie die al 360 jaar voortduurt. Een dag van devotie, maar ook een dag van gezelligheid en ontmoeting. De pelgrims leggen de afstand van 22 km. te voet(start 5,30 u.), per fiets, of met de auto af. Om 10.30 u. is de mis in de kerk in Retie. In de middag is er een serenade van harmonie ‘De Goede Hoop’ uit Eersel met een vendelgroet van de Gilde. Daarna gaan de pelgrims naar de kapel van Werbeek, waar een bidstonde plaats zal vinden. Voor meer informatie over het hele programma kunt u contact opnemen met Dhr. of mevr. v/d Ven : 06 83321700.

De meeropbrengst van de collecte die zal worden gehouden in de kerk van Retie gaat elke jaar naar een goed doel. Dit jaar gaat deze naar onze stichting. Hartelijk dank daarvoor!