Benefiet tuinconcert ‘You Never Walk Alone’ een groot succes! €3600 voor Stg. Amy and Friends

In aanloop naar de Nijmeegse Vierdaagse, hadden Jack en Marianne Sleddens het initiatief opgepakt om een tuinconcert te organiseren voor onze stichting. Met hulp van een geweldige club vrijwilligers werden vele voorbereidingen getroffen, om op 9 Juli een mooi muzikaal feestje neer te zetten.

Maar toen was de dag daar. Het KNMI gaf ’s morgens code rood af voor ’s middags en ’s avonds. Festivals werden op advies afgelast. Vele tickethouders namen contact met ons op, of het tuinconcert wel door kon gaan.  We besloten in overleg met de bands om het feestje door te laten gaan. Last minute werd er een nood/veiligheidsplan gemaakt, wat betekende dat we alle gasten en de bands per direct een veilige schuilplek konden bieden.  Dit kon nog wel betekenen dat we het concert ter plekke tijdelijk of helemaal stop moesten leggen.

Maar de weersgoden waren ons gunstig gezind.  ‘Code rood’ bleef uit. Met slechts een buitje kwamen we ermee weg. Ondanks dat sommige gasten het niet aandurfden om te komen, was de opkomst nog zeer groot. Het werd een supergezellig feestje. De sfeer zat er goed in, mede dankzij de muzikale bijdrage van ‘A Few Good Men’, ‘Perfect Dialect’ en ‘De Wibra’s’. Wat hebben we veel leuke reacties mogen ontvangen!

De uiteindelijke opbrengst van dit tuinconcert is een geweldige €3600!!! voor Stichting Amy and Friends.

Onze grote dank aan:

De initiatiefnemers van dit Tuinconcert en tevens Vierdaagse lopers: ‘Jack en Marianne Sleddens’,

‘A Few Good Men’, ‘Perfect Dialect’ en ‘De Wibra’s voor hun belangeloze muzikale bijdrage,

‘Hami Sierbestrating’ voor het beschikbaar stellen van de locatie,

Alle vrijwilligers voor hun inzet in de voorbereidingen en/of hun inzet op de dag zelf,

Alle mensen (al dan niet aanwezig) die een ticket hebben gekocht.