Prof. Jan Hoeijmakers en Amy and Friends in een uitzending van Eenvandaag: ‘Help ik word 100!”

De programmamakers van ‘Eenvandaag’ hebben in het voorjaar van 2018 gewerkt aan een serie met de titel ‘Help ik word 100!’ Hoe kan ik ouder worden terugdraaien?
In de aflevering van 2 augustus 2018 kwam het onderzoek van verouderingsprofessor ‘Jan Hoeijmakers’ aan bod. Stg. Amy and Friends onderhoud werkt al jaren nauw samen met ‘Hoeijmakers’ en zijn onderzoeksteam. Op 16 juni jl. zijn de programmamakers van Eenvandaag komen filmen tijdens onze familie-lotgenotendag, waar Hoeijmakers, zoals elk jaar, bij aanwezig was om de laatste ontwikkelingen m.b.t. zijn onderzoek te delen met de aanwezige families.
Lees via de onderstaande link meer over het werk van Hoeijmakers en kijk de uitzending van 2 augustus terug:

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/help-ik-word-100-hoe-kan-ik-oud-worden-terugdraaien/