Een zeer geslaagd en lekker benefietdiner dankzij Summa College afdeling Facilitair

Op 24 januari 2018 vond een benefietdiner plaats, wat georganiseerd was door leerlingen van het Summa College Eindhoven afdeling Facilitair, t.b.v. stichting Amy and Friends. Wat een topavond was het! Alles was tot in de puntjes verzorgd; mooi gedekte tafels, keurige bediening, en het eten was heerlijk! Na afloop mochten wij een cheque in ontvangst nemen van maar liefst €1045! En het bedrag werd zelfs nog hoger door de extra giften die we na afloop nog mochten ontvangen. Onze dank is groot aan alle leerlingen en alle betrokken leerkrachten voor hun geweldige inzet, Albert Heijn Orion in Eindhoven voor het doneren van wafels en chocomel, leerkracht mevr. Janssen voor het lopen van de halve marathon in Egmond aan Zee t.b.v. de stichting en Q-capital uit Bergeijk voor hun sponsoring. En natuurlijk hartelijk dank aan alle aanwezigen.
Het ingezamelde geldbedrag komt geheel ten goede aan de familie- lotgenotendag van volgend jaar.