Summa College Eindhoven Facilitair organiseert benefietdiner voor Amy and Friends.

Op 24 november hebben wij een presentatie mogen houden over Cockayne Syndroom en Stichting Amy and Friends voor een enthousiaste groep 2e jaars leerlingen van het Summa College in Eindhoven, afdeling Facilitair. Dit vanwege een benefietdiner wat door deze leerlingen wordt georganiseerd op woensdag 24 januari 2018 t.b.v. Stg. Amy and Friends. De leerlingen regelen alles zelf voor dit benefietdiner en maken ook zelf de gerechten. In aanloop naar het benefietdiner, hebben de leerlingen van het Summa College afdeling Facilitair ook nog op verse wafels en chocomelk verkocht op school en op de kerstmarkt voor alle leerkrachten van Summa! En hun onderwijzeres ‘mevr. Janssen’ gaat op 14 januari ook nog eens de halve marathon van Egmond lopen voor de stichting! Geweldig!! Zet ‘m op mevr. Janssen!! En natuurlijk dank aan alle leerlingen voor hun enthousiaste inzet al tot zover.

!