Amy and Friends kijkt terug op een mooie, waardevolle lotgenotendag in Beekbergen

Afgelopen zaterdag vond weer onze jaarlijkse lotgenotendag plaats. Dit keer in Beekbergen, nabij Apeldoorn.
Om 13.00 u werden alle kinderen, hun families en de bij onze stichting betrokken specialisten, vrolijk welkom geheten door belevingsclown Pip. Het was een erg warm en leuk weerzien, al moesten we helaas wel enkele families missen vanwege de zwakke gezondheid van hun kinderen. Iedereen praatte met elkaar bij, onder het genot van koffie en een heerlijk stuk gebak, Ondertussen vermaakte clown Pip de kinderen. Even later was het tijd voor een woordje vanuit de stichting. Gevolgd door een woordje vanuit de 5 aanwezige┬áspecialisten, met o.a. een update over de opzet van de medisch- wetenschappelijke polikliniek voor DNA-reparatie stoornissen in het Erasmus Universitair Medisch Centrum in Rotterdam in samenwerking met onze stichting. Toevallig hadden we twee jarigen, die nog even in het zonnetje werden gezet. Later op de middag verzorgde belevingstheater ‘Feest op Wielen’ de voorstelling ‘Patatje Gezond’. En een feest werd het zeker!! Alle zintuigen werden geprikkeld en we werden overgoten met lachende gezichten van de kinderen maar ook van hun ouders en brusjes.
We sloten deze dag af met een heerlijk buffet, terwijl iedereen nog wat napraatte.
Wij kijken terug op een zeer geslaagde en waardevolle bijeenkomst, precies zoals we deze bedoeld hadden. De waardering en dankbaarheid vanuit de families was heel groot.
Deze dag is mogelijk gemaakt door alle donateurs (bedrijven en particulieren) die ons het afgelopen jaar hebben gesteund. Hartelijk dank daarvoor!

Bestuur stg. Amy and Friends