Stg. Amy and Friends Goed doel bij de Avond4Daagse Eersel!

Aan alle kinderen uit de gemeente Eersel,

Na de meer dan geslaagde editie van vorig jaar, vindt ook dit jaar weer de Avond4Daagse in Eersel plaats. Noteer 6-7-8 en 9 juni in jullie agenda en wandel (weer) mee. Ook papa’s, mama’s, opa’s en oma’s mogen meelopen onder begeleiding van een kind. Wij zijn bijzonder vereerd dat de organisatie, Stg. Amy and Friends dit jaar als goed doel heeft aangemerkt.

De kinderen met de verouderingsziekte Cockayne Syndroom bewandelen samen met hun families een zware weg vol zorgen en angsten. Maar als je die weg mag lopen met de steun en hulp van veel andere mensen, dan maakt het de tocht zoveel lichter. Wij hopen dat jullie samen met ons al wandelend een verschil willen maken voor deze kinderen en hun families.
Dank jullie wel.

Voor meer informatie over afstanden, inschrijven etc. Maar ook als je een steentje bij wil dragen als vrijwilliger…
Ga naar:

Website Avond4Daagse Eersel